Да, точно така.
С малко закъснение пиша този пост, но пък от другата страна е в точния момент.

Както вече споменах в първия ми пост ever, работя в Ogilvy PR като Community Manager и клиентът, за който работя, е ИКЕА. Работата ми се изразява в планиране на седмично съдържание за социалните мрежи на ИКЕА, тяхната поддръжка, както и съставянето на стратегии за същите тези мрежи във връзка с нови колекции, партньорства, събития и други.

Като изключим работата ми за мебелния гигант, ИКЕА винаги ще ми е едно от най-любимите места и най-големите вдъхновения в живота. Неведнъж съм прелиствал каталога и съм си мечтал да имам онази дневна от десета страница или да си пия сутрешното кафе на слънчевата тераса, преобразена в градски оазис, благодарение на няколко стола, една масичка и малко зеленина.

E, някои мечти се сбъдват, а за други просто трябва да поработиш по-усърдно.

IKEA_today_about_ddd_2500x1406-2500x1406

Благодарение на работата ми в Ogilvy PR, в следващите няколко дни ще имам възможността да бъда част от нещо, на което само определена група от журналисти, дизайнери, блогъри и инфлуенсъри могат да присъстват и да видят с очите си. По покана на ИКЕА тази година ще имам възможността да бъда част от Democratic Design Days – едно от най-важните събития за шведския бранд.

Democratic Design Days e двудневно събитие, на което ИКЕА ще представят своите нови и бъдещи колекции и партньорства със знаменити имена от модата и дизайна. То ще се проведе на 7 и 8 юни в града, откъдето започва всичко – Елмхулт, Швеция. Гостите ще имат възможността не само да видят първи тези колекции, но и да надникнат зад кулисите на ИКЕА и да видят на живо процеса на създаване на продуктите, както и редица технологични иновации и разработки, които имат една единствена цел – да подобрят начина ни на живот.

Именно и това се крие в основите на демократичния дизайн, който ИКЕА създава – да е достъпен за повече хора чрез най-подходящата комбинация от визия, функционалност, качество, устойчивост и достъпна цена. Повече за него можете да прочетете тук.

Това, което го прави Democratic Design Days толкова интересно събитие обаче е мистерията, която се крие около него. Това се вижда дори и в самите промо видеа, които пропълзяха из мрежата през последните дни и достигнаха дори и до медии като HYPEBEAST, които хвърлиха догадки, кой е човекът в сянка.

А за да разберете, дали това наистина е самият Virgil Abloh, следете мен и ИКЕА в Instagram и Facebook. Благодаря на всеки, който стигна до тук. Ще се видим в Швеция.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s